Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ADIM ADIM KURU CİLTLER İÇİN EN İYİ CİLT BAKIMI RUTİNİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
COMPLETE CLEANSING MICROFOAM
SHISEIDO
Nemlendiren Cilt Temizleyici Köpük
2.350,00 TL
EXTRA RICH CLEANSING MILK
SHISEIDO
Kuru/Hassas Ciltler İçin Köpüren Jel Temizleyici
2.250,00 TL
EUDERMINE ACTIVATING ESSENCE
SHISEIDO
Cildi Güzelleştiren Losyon
4.200,00 TL
TREATMENT SOFTENER ENRICHED
SHISEIDO
Normal/Kuru Ciltler İçin 24 Saat Etkili Yumuşatıcı Losyon
2.950,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CONTOUR SERUM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Serum
5.350,00 TL
WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM
SHISEIDO
Anında Parlaklık & Nem Veren 2 Fazlı Serum
2.390,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Bakım Kremi
3.050,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
5.950,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM ENRICHED 50ML
SHISEIDO
Kırışıklık Onarıcı Krem (Kuru ve Çok Kuru Ciltler)
4.750,00 TL
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL

Cilt Bakım

ADIM ADIM KURU CİLTLER İÇİN EN İYİ CİLT BAKIMI RUTİNİ

  • Ekim 24, 2023

Kuru cildinizi nemlendirmek için ne çok fazla değil sadece doğru ürünlere ihtiyacınız var. Sizin için önerdiğimiz ürünlere göz atarak kendinize uygun bakım rutininiz kolayca oluşturabilirsiniz.

Ekstra özen isteyen kuru ciltler, nemi korumak konusunda zorlanır. Cilt kuruduğunda, dış katmanda küçük çatlaklar oluşur ve bu da cildin nemini düzgün bir şekilde koruyamamasına neden olur. Genetik, çevresel faktörler, mevsim değişikliği ve tahriş edici maddelere maruz kalma gibi çeşitli faktörler cildin kurumasının en büyük sebeplerindendir. Nem dengesini sağlayan bir cilt bakım rutini oluşturmak, cildinizin beslenmesini ve nemli kalmasını sağlamak için en önemli şeydir.

O halde temizleyici, losyon, serum, nemlendirici ve maskeden önerilerimizden oluşan listeyi inceleyerek kendinize uygun ürünlerle kuru cildinize nem verecek rutini oluşturabilirsiniz. 

1- Temizleyici olarak ne kullanabilirsiniz?
Shiseido Complete Cleansing Microfoam: Cildi temizlerken nemlendiren bu ürün, yüksek seviyede nemlendirici içeriklere sahiptir. Cildi kirden, makyajdan derinlemesine temizler ve arındırır. Cilt dokusunu iyileştirir.

Shiseido Extra Rich Cleansing Milk: Kuru ciltler için önerebileceğimiz bir başka temizleyici ise Extra Rich Cleansing Milk… Cildi yumuşatırken ve güçlendirirken, kirleri etkin şekilde temizlemeye yardımcı olur. Nemlendirici bileşenleri ciltte nemli ve taze bir his bırakır.

2- Losyon olarak ne kullanabilirsiniz?
Losyonlar cilt bakım rutininizde uyguladığınız ürünlerin cildinize daha iyi etkisi etmesi sağlar. Bu yüzden eğer kullanmıyorsanız, kesinlikle değerlendirmelisiniz.

Shiseido Eudermine Activating Essence: Işıltılı bir cilt elde etmek için hücre döngüsüne, içten nemlendirmeye ve güçlü bir bariyere odaklanır. 24 saat nemlendirme etkisiyle cilt anında parlak ve tazelenmiş görünür. Daha nemli bir cilt için epidermal Hyaluronik asit üretimini destekler.

Shiseido Treatment Softener Enriched: Normal, kuru ve çok kuru ciltler için formüle edilmiş ve ‘InternalPowerResist’ teknolojisine sahip olan bu losyon, yaşlanma karşıtı ve nemlendirici bileşenler içerir. Cildi nemlendirir ve  taze, nemli, sağlıklı görünen bir cilde kavuşturmak için sonraki bakımlara hazırlar.

3- Serum olarak ne kullanabilirsiniz?
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate: Hem yaşlanma karşıtı etkiler sunan hem de üzerine uyguladığınız kremin etkisini maksimum seviyeye çıkaran mucize serum Ultimune, kuru ciltler de dahil olmak üzere her cilt tipine uyum sağlayan bir serum. Cildi nemlendirirken savunma gücünü artıyor ve sadece 3 günde daha parlak bir cilt ortaya çıkarıyor.

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum: Kuruluğun neden olduğu ince çizgileri derinden nemlendiren ve böylece bu görünümü ortadan kaldırmaya hedefleyen kırışıklık karşıtı serum, 1 hafta içinde kırışıklıkların görünümünde azalma sağlar. Daha sıkılaşmış ve dolgun görünüm için cildin yaşlanmaya karşı direncini arttırır, anında pürüzsüz ve daha genç görünümlü bir cilt yaratır.

Shiseido Waso Yuzu-C  Glow-On Shot: Nem artışı konusunda kesinlikle çok başarılı bir serum… Yuzu bileşeni ve C Vitamini içeriğiyle doğal parlaklık ve gün boyunca derin nemlendirme sağlar. Cildinizin parlaklığını anında artırırken nem seviyesini 8 saat içinde ikiye katlar. Ayrıca ildinizin yorgunluğuna ve donukluğuna karşı koyar.


4- Nemlendirici olarak ne kullanabilirsiniz?
Shiseido Essential Energy Hydrating Cream: Daha derin ve 3 kat daha uzun süreli nem sağlayan Shiseido’ya özel Hyaluronic Acid RED teknolojisine sahiptir. Sağlıklı, ışıltılı ve canlı bir cilt ortaya çıkarır, cildin kendi doğal hyalüronik asit üretimini teşvik ederek cildi derinlemesine nemlendirir.

Shiseido Advanced Super Revitalizing Cream: 30’lu yaşlarınızda erken yaşlanma belirtileri gözlemliyorsanız ve iyi bir nemlendirici arıyorsanız bu ürün tam size göre! Nemsizliği hedefleyerek cildi dolgunlaştırır, daha yumuşak ve esnek bir cilt ortaya çıkarır. Üstelik sabah-akşam kullanıma uygundur.

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched: Kuru ciltler için zenginleştirilen formülüyle daha yoğun nem sağlar. 2 haftada gözle görülür bir şekilde kırışıklıkları azaltır, ince çizgileri düzeltir ve cilde nem verir. Daha esnek, dolgun, pürüzsüz ve genç görünen bir cilt sağlar.

5- Maske olarak ne kullanabilirsiniz?
Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask: Bu maskenin en önemli farkı, siz gece uyurken çalışıyor olması… 8 saat boyunca cilde nem sağlarken, nemi hapsedip, cildin ideal nem seviyesini koruması için cildin bariyer işlevini onarır ve güçlendirir. 1 gece kullanımdan sonra bile daha nemli, parlak ve dolgun bir cilt ortaya çıkar.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ