Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DUDAK KALEMİ KULLANMAK, DUDAĞI DAHA DOLGUN GÖSTERİR Mİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PRECISION LIP LINER
NARS
Yüksek Pigmentli Mat Dudak Kalemi
1.150,00 TL
PRECISION LIP LINER
NARS
Yüksek Pigmentli Mat Dudak Kalemi
1.150,00 TL
PRECISION LIP LINER
NARS
Yüksek Pigmentli Mat Dudak Kalemi
1.150,00 TL 975,00 TL

Dudak Kalemleri

DUDAK KALEMİ KULLANMAK, DUDAĞI DAHA DOLGUN GÖSTERİR Mİ?

  • Mayıs 25, 2022

Her kadın aynaya baktığında daha dolgun dudaklar görmek ister ya da en azından dudaklarının daha iyi görünmesini ister. Peki dudak kalemi kullanmak, dudağı dolgun gösterir mi?

Hadi hep birlikte estetik operasyonuna ihtiyaç olmadan dudaklarımızı istediğimiz kadar dolgun gösterelim.
Öncelikle yapmamız gereken dudaklarımızın üzerinde kuruluk ve ölü deri görünümü varsa hafta da bir peeling yapmanızı öneririz, bu işlemi yaptığınızda dudaktaki kan akışı hızlanır ve dudakları otomatik bir şekilde dolgun gösterir. Daha sonra hafif bir masajla nemlendirici uygulayabilirsiniz.

Yaptığımız işlemler sonucunda hafifçe dolgunlaşmış dudaklarımız artık renklendirmeye ve dilediğimiz şekli uygulamaya hazır bir şekilde bizi bekliyor. Öncelikle günlük rutininizde fondöten veya her hangi bir renklendirici kullanıyorsanız, bu işlemden önce göz altınıza uyguladığınız kapatıcınızı dudak çevresine uygulayın daha sonra onu dudak kenarlarında çok hafif yoğun kalacak şekilde yüzünüzün geniş bölümlerine doğru dağıtın. Yapmış olduğunuz bu işlem ile ürünün geçişli durmasını, doğal görünmesini ve dolgun görünmesini sağlayacaksınız. 

Şimdi sıra dudak kaleminizi dudak renginizden bir veya iki ton koyu seçmeniz ve bunu düzgün bir şekilde uygulamanız, bu işlemi yaparken isterseniz dudak çizginizin üstüne çıkarabilirsiniz. İlk önce dudağın kelebek kısmından başlayın ve onun hemen alt dudaktaki paraleli olan alt çizgiye sürün ve daha sonra kenarları birleştirin. Sürmüş olduğunuz dudak kalemini dış çerçevesindeki yoğunluğu bırakarak dudak içine doğru olan kısmı dudağın ortasına kadar dağıtın ve degradeyi unutmayın. 

Son olarak isterseniz sadece şeffaf bir dudak nemlendiricisi ya da her hangi bir ruju uygulayabilirsiniz. Ruj uygularken dikkat etmeniz gereken konu ise dudak kaleminize yakın ve veya bir tık açık olmasına dikkat edin. Ayrıca dudağın kelebek kısmına hafifçe aydınlatıcı sürerseniz ekstra dolgun göstermiş olursunuz ve sonunda yapmış olduğumuz sihri aynaya bakarak kendinizi gülümsemenizle taçlandırın.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ